TŻiŻCz - stacjonarne (sem. letni)
Opublikowano 29.09.2021 11:39
Semestr 2:
- Chemia nieorganiczna, organiczna II (L),
- Chemia nieorganiczna, organiczna II (W+C),
- Jezyk angielski II,
- Maszynoznawstwo Ogólne (C),
- Maszynoznawstwo Ogólne (P),
- Maszynoznawstwo Ogólne (W),
- Matematyka II (W+C),
- Mikrobiologia_ogolna (L),
- Mikrobiologia_ogolna (W),
- Podstawy_fizyki (L),
- Pozyskiwanie surowców. Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych (W+C),
- Technologie informacyjne I (L),
- Technologie informacyjne I (W).
Semestr 4:
- Analiza_ocena_jakosci_zywnosci_L_stacj -przyszły semestr,
- Analiza_ocena_jakosci_zywnosci_WĆ_stacj,
- Chemia Żywności L,
- Chemia żywności W+C,
- Jezyk angielski IV,
- Maszynoznawstwo przetwórstwa spożywczego (L),
- Maszynoznawstwo przetwórstwa spożywczego (W+C),
- Ogolna_technologia_zywnosci_P_sem_4_stacj,
- Podstawy Chlodnictwa (L),
- Podstawy_Biotechnologii (L),
- Podstawy_Biotechnologii (W),
- Technologie żywności pochodzenia wodnego (L),
- Technologie żywności pochodzenia wodnego (W),
- Technologie_gastronomiczne_L_sem_4_stacj,
- Technologie_gastronomiczne_W_sem_4_stacj.
Semestr 8:
- Biotechn składn Zywn. Wykł ,
- Biotechnologia składników żywności P,
- Organizacja i zarzadzanie w przemyśle spożywczym_W_sem_8_ stacj,
- Podstawy prawa żywnościowego (P),
- Podstawy prawa żywnościowego (W),
- Rachunkowość stacjonarne (W+C),
- Seminarium dyplomowe II (P),
- Towaroznawstwo produktow spozywczych (W+C),
- Towaroznawstwo_produktow_spozywczych (P),
- Trendy w przemyśle spożywczym-technologie (W).