TŻiŻCz - II st.
Opublikowano 29.09.2021 11:43
- Analityka żywności (L),
- Analityka żywności (W),
- Elementy łańcucha żywnościowego (W),
- ENG Język specjalistyczny (C),
- Enzymologia (L),
- Enzymologia (W),
- Normalizacja (P),
- Normalizacja (W+C),
- Nowoczesne procesy i urządzenia (W+C),
- Nowoczesne technologie i produkty (W+C),
- Organizacja produkcji w przetwórstwie żywności (P),
- Organizacja produkcji w przetwórstwie żywności (W+C),
- Podstawy prawa gospodarczego (W),
- Podstawy przedsiębiorczości (W+C),
- Polityka wyżywienia ludności (W),
- Preseminarium (P),
- Symulacja i wizualizacja procesów przetwarzania żywności (L),
- Symulacja i wizualizacja procesów przetwarzania żywności (W),
- Żywienie człowieka (W).