TŻiŻCz - II st. (sem. letni)
Opublikowano 29.09.2021 11:43
Semestr 2:
- Analiza i monitorowanie zagrożeń w produkcji żywności_P_sem_2_Stacjonarne,
- Analiza i monitorowanie zagrożeń w produkcji żywności_W_sem_2_Stacjonarne,
- Biologiczne uwarunkowania produkcji organizmów wodnych_L_sem_2_Stacjonarne,
- Biologiczne uwarunkowania produkcji organizmów wodnych_W_sem_2_Stacjonarne,
- Dietoprofilaktyka w gastronomii _L_sem_2_Stacjonarne,
- Dietoprofilaktyka w gastronomii _W_sem_2_Stacjonarne,
- Metody statystyczne w planowaniu i optymalizacji prac badawczych _W+Ć_sem_2_Stacjonarne,
- Mikrobiologiczne zagrożenia w produkcji żywności _L_sem_2_Stacjonarne,
- Mikrobiologiczne zagrożenia w produkcji żywności _W_sem_2_Stacjonarne,
- Organizacja zakładów gastronomicznych_P_sem_2_Stacjonarne,
- Organizacja zakładów gastronomicznych_W_sem_2_Stacjonarne,
- Projektowanie inwestycyjne zakładów _P_sem_2_Stacjonarne,
- Projektowanie inwestycyjne zakładów _W_sem_2_Stacjonarne,
- Seminarium dyplomowe I_P_sem_2_Stacjonarne,
- Toksyny w żywności_L_sem_2_Stacjonarne,
- Toksyny w żywności_W_sem_2_Stacjonarne,
- Żywność fermentowana i napoje_L_sem_2_Stacjonarne,
- Żywność fermentowana i napoje_W_sem_2_Stacjonarne,
- Żywność tradycyjna, ekologiczna i etniczna_P_sem_2_Stacjonarne,
- Żywność tradycyjna, ekologiczna i etniczna_W_sem_2_Stacjonarne.