TŻiŻCz - stacjonarne
Opublikowano 29.09.2021 11:41
Semestr 1:
- Bezpieczeństwo i higiena pracy (W),
- Chemia nieorganiczna, organiczna I (L),
- Chemia nieorganiczna, organiczna I (W+C),
- Ekologia i ochrona środowiska (W),
- Grafika inżynierska (P),
- Grafika inżynierska (W),
- Jezyk angielski I,
- Matematyka (W+C),
- Ochrona własności intelektualnej (W),
- Organizacja pracy grupowej (W),
- Podstawy kreatywności (W+C),
- Podstawy fizyki (W+C).
Semestr 3:
- Biochemia (L),
- Biochemia (W+C),
- Inżynieria procesowa (L),
- Inżynieria procesowa (W+C),
- Język angielski III,
- Mikrobiologia żywności (L),
- Mikrobiologia żywności (W),
- Ogolna technologia żywności (L),
- Ogolna technologia żywności (W),
- Podstawy chłodnictwa (W),
- Podstawy ekonomii (W+C),
- Podstawy żywienia człowieka (W+C).
Semestr 5:
- Fizjologia żywienia człowieka (W+C),
- Higiena i bezpieczeństwo produkcji żywnosci I (L),
- Higiena i bezpieczeństwo produkcji żywnosci I (W),
- Higiena żywności i żywienia (L),
- Higiena żywności i żywienia I (W),
- Preseminarium (P),
- Projekt procesu technologicznego (P),
- Sensoryczne metody oceny jakości żywności (L),
- Statystyka inżynierska (W+C),
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (L),
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (W),
- Technologie produktów roślinnych (L),
- Technologie produktów roślinnych (W),
- Technologie przetwórstwa miesa mleka ryb (L),
- Technologie przetwórstwa miesa mleka ryb (W),
- Utrwalania i przechowywanie żywności (P),
- Utrwalania przechowywanie żywności (W).
Semestr 7:
- Biotechnologia składników żywności (P),
- Biotechnologia składników żywności (W),
- Biotechnologia żywności wygodnej i funkcjonalnej (P),
- Biotechnologia żywności wygodnej i funkcjonalnej (W+C),
- Dietetyka z profilaktyką (P),
- Dietetyka z profilaktyką (W+C),
- Higiena i bezpieczeństwo produkcji żywnosci II (P),
- Higiena i bezpieczeństwo produkcji żywnosci II (W),
- Higiena żywności i żywienia II (W),
- Mikroorganizmy w biotechnologii żywności (W+C),
- Opakowania do żywności (L),
- Opakowania do żywności (W),
- Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego (P),
- Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego (W),
- Rachunkowość stacjonarne (W+C),
- Seminarium dyplomowe I (P),
- Techniki fermentacyjna (L),
- Techniki fermentacyjne (W+C),
- Technologia enzymatyczna (L),
- Technologia enzymatyczna (W),
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (P),
- Technologie informacyjne II (W+C),
- Żywienie człowieka - działy wybrane (W+C),
- Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia (P),
- Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia (W).