Piec konwekcyjno-parowy przemysłowy; |
Obróbka termiczna żywności z zaparowaniem i wymuszonym obiegiem powietrza. |
Piec szamotowy HENDRI; |
Piec szamotowy do wypieku pizzy. |
Piec konwekcyjno-parowy mały HENDRI; |
Obróbka termiczna żywności z zaparowaniem i wymuszonym obiegiem powietrza. |
Mikser spiralny do ciast ciężkich typu 10; |
Miesiarka do wytwarzania ciasta drożdżowego, ciasta na pizzę i innych o dużej gęstości. |
Łaźnia wodna do gotowania sous vide; |
Obróbka surowca w niskiej temperaturze i wydłużonym czasie. |
Automat do wytwarzania lodów; |
Produkcja lodów w skali laboratoryjnej. |
Opiekacz do kebaba; |
Wytwarzanie kebaba tradycyjnego i z surowców rybnych. |
Drobny sprzęt gastronomiczny (miksery, krajalnice, noże, blendery, maszyny wieloczynnościowe, mikrofala, opiekacze i inne); |
Sprzęt pomocniczy w obróbce i przygotowaniu potraw. |
Wyposażenie gastronomiczne, w tym stoły obróbcze, zmywarka gastronomiczna, stoły kuchenne wyposażone w ogrzewanie gazowe, indukcyjne i eklektyczne, chłodziarki i zamrażarki. |
Obróbka wstępna i termiczna surowców oraz przygotowanie i przechowywanie produktów gastronomicznych. |