Szkolenie z możliwością dofinansowania z Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości
Szczegóły na stronie http://serwis-uslugirozwojowe.parp.gov.pl
Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących pełnić funkcję audytorów wewnętrznych, specjalistów ds. jakości i/lub bezpieczeństwa, członków zespołu ds. HACCP. Szkolenie realizowane jest przez Politechnikę Koszalińską we współpracy z TÜV Rheinland Polska.
Po ukończonym szkoleniu słuchacz uzyska możliwość prowadzenia audytów wewnętrznych.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmie za:
- przygotowanie do wdrożenia systemu zarządzania wg ISO 22000, BRC i IFS,
- wdrażanie systemu zarządzania wg ISO 22000, BRC i IFS,
- szkolenia pracowników z zasad wdrażanego systemu,
- utrzymanie systemu zarządzania wg ISO 22000, BRC i IFS,
- rozwój i doskonalenie systemu zarządzania wg ISO 22000, BRC i IFS.
Słuchacz po ukończonym szkoleniu ma wiedzę specjalistyczną z:
- wymagań Normy ISO 2200 i Standardu BRC i IFS,
- rodzajów audytów oraz wymagań i obowiązków auditora,
- procesu przygotowania audytu,
- procesu przeprowadzenia audytu,
- proces raportowania audytu,
- działań poaudytowych,
- istoty działań korygujących,
- problemów związanych z audytami w przedsiębiorstwie,
- komunikacji podczas audytu.
Szkolenie ma charakter aktywny: wprowadzenie, wykłady, prezentacja przykładów, ćwiczenia grupowe, warsztaty, dyskusja. Po ukończonym szkoleniu słuchacz uzyska możliwość prowadzenia audytów wewnętrznych.
Uczestnicy szkolenia otrzymają materiały szkoleniowe opracowane przez TÜV Rheinland Polska a po zakończeniu szkolenia i zdaniu egzaminu otrzymują Certyfikat.
Zasady naboru: kolejność zgłoszeń
Wykładowcy: nauczyciele akademiccy Politechniki Koszalińskiej oraz trenerzy TÜV Rheinland Polska
Opłata za studia: Cena brutto: 1550 zł
Czas trwania szkolenia: 3 dni
Kierownik Szkolenia: dr inż. Sylwia Mierzejewska
Kontakt:
dr inż. Sylwia Mierzejewska
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
Politechnika Koszalińska
Tel: 94 34 78 404, 402
sylwia.mierzejewska@tu.koszalin.pl
© Copyright 2023. All Rights Reserved.