Niniejsza witryna internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.Akceptuję
Printer Pdf
Studia II stopnia

Wydział Mechaniczny Politechniki Koszalińskiej uzyskał zgodę Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego na prowadzenie studiów II stopnia na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Studia stacjonarne magisterskie będą trwały 1,5 roku, natomiast niestacjonarne 2 lata.
Specjalności przewidziane na II stopniu tego kierunku to:  

  • organizacja produkcji i bezpieczeństwo żywności, 
  • towaroznawstwo produktów i techniki opakowaniowe, 
  • gastronomia z elementami dietetyki,
  • projektowanie produktów akwakultury. 

 

 

 

powrót
Politechnika Koszalińska
ul. Śniadeckich 2, 75-453 KOSZALIN
+48 94 347-85-00 +48 94 342-59-63
Pomoc Techniczna: webmaster@tu.koszalin.pl